Inschrijfformulier Op Maat

Met dit formulier kan er een keuze gemaakt worden voor een door de CuBaHof geselecteerde Op Maat aanbod voor het schooljaar 2023-2024. Alle informatie over de activiteiten vind je op deze website onder Op Maat (Lessenreeks, Vakdocenten, Inspiratiedocenten, Los aanbod)

Iedere school heeft een aantal fictieve CubaCoins toebedeeld gekregen. Afhankelijk van het aantal groepen. Iedere groep heeft de beschikking over 10 CubaCoins. Onderdelen uit het Op Maat programma kunnen  ‘ingekocht’ worden. Hiervan zijn maximaal 5 CubaCoins inzetbaar voor losse workshops en minimaal 5 CubaCoins voor het inkopen van een verdiepende lessenreeks.

In het aanbod is te zien voor hoeveel CubaCoins bepaalde onderdelen ‘ingekocht’ kunnen worden. Er kan voor specifieke groepen ingekocht worden, maar de CubaCoins kunnen ook in het algemeen voor de hele school worden ingezet (voorbeeld: een vakdocent voor het hele jaar 1 uur in de week).

De directeur en ICC’er zijn op de hoogte van het aantal CubaCoins dat jullie school in bezit heeft. De inschrijving voor het Op Maat programma (in één keer voor alle CubaCoins) gebeurt door de ICC’er van de school en kan worden opgegeven tot uiterlijk zondag 17 september 2023. Na het versturen van het formulier wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Inschrijfformulier Op Maat

Lessenreeksen

Vakdocenten

Los aanbod

Vink aan welke workshops of andere aanbiedingen je wil uit het losse aanbod. In de opmerkingen kan je aangeven welk aanbod je wil voor welke klas.

0 + 1 = ?