Inschrijfformulier Op Maat

Met dit formulier kan er een keuze gemaakt worden voor een door de CuBaHof geselecteerde Op Maat aanbod voor het schooljaar 2022-2023. Alle informatie over de activiteiten vind je op deze website onder Op Maat (Lessenreeks, Vakdocenten, Inspiratiedocenten, Los aanbod)

Iedere school heeft een aantal fictieve CubaCoins toebedeeld gekregen. Afhankelijk van het aantal groepen. Tien CubaCoins per groep, waarvan minimaal 5 CubaCoins voor een lessenreeks en maximaal 5 CubaCoins voor Los aanbod. I.p.v. een lessenreeks kan ook gekozen worden voor vakdocenten of inspiratiedocenten.

In het aanbod is te zien voor hoeveel CubaCoins bepaalde onderdelen ‘ingekocht’ kunnen worden. Er kan voor specifieke groepen ingekocht worden, maar de CubaCoins kunnen ook in het algemeen voor de hele school worden ingezet (voorbeeld: een vakdocent voor het hele jaar 1 uur in de week).

De inschrijving voor het Op Maat programma (in één keer voor alle CubaCoins) gebeurt door de ICC’er van de school en kan worden opgegeven tot donderdag 15 september 2022. Na het versturen van het formulier wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Inschrijfformulier Op Maat

Lessenreeksen

Vakdocenten

Inspiratiedocenten

Los aanbod

Vink aan welke workshops of andere aanbiedingen je wil uit het losse aanbod. In de opmerkingen kan je aangeven welk aanbod je wil voor welke klas.

2 + 2 = ?