Inschrijfformulier Op Maat

Met dit formulier kan er een keuze gemaakt worden voor een door de CuBaHof geselecteerde Op Maat aanbod voor het schooljaar 2021-2022. Alle informatie over de activiteiten vind je op deze website onder Op Maat (Mediakunst, Vakdocenten, Inspiratiedocenten, Los aanbod)

Iedere school heeft een aantal fictieve CubaCoins toebedeeld gekregen. Afhankelijk van het aantal groepen. Vijf CubaCoins per groep.

In het aanbod is te zien voor hoeveel CubaCoins bepaalde onderdelen ‘ingekocht’ kunnen worden. Er kan voor specifieke groepen ingekocht worden, maar de CubaCoins kunnen ook in het algemeen voor de hele school worden ingezet (voorbeeld: een vakdocent voor het hele jaar 1 uur in de week).

De inschrijving voor het Op Maat programma (in één keer voor alle CubaCoins) gebeurt door de ICC’er van de school en kan worden opgegeven tot woensdag 15 september 2021. Er wordt een bevestigingsmail met de opgegeven keuzes gestuurd naar het mailadres dat in het inschrijfformulier wordt opgegeven.

Inschrijfformulier Op Maat

Mediakunst

Selecteer welke workshops je wil boeken. In de het vak opmerkingen kan je aangeven voor welke klassen je deze workshops wil boeken.

Vakdocenten

Inspiratiedocenten

Los aanbod

Vink aan welke workshops of andere aanbiedingen je wil uit het losse aanbod. In de opmerkingen kan je aangeven welk aanbod je wil voor welke klas.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.