Inschrijfformulier Kunstmenu

Met dit formulier kan er een keuze gemaakt worden voor een door de CuBaHof geselecteerde voorstellingen/activiteiten in het Kunstmenu voor het schooljaar 2021-2022. Alle informatie over de activiteiten vind je op deze website onder Kunstmenu.

Iedere school kan per cluster aangeven naar welke voorstelling/activiteit de voorkeur uitgaat. De meeste activiteiten hebben een bepaalde capaciteit, dus de ruimte is beperkt. De verdeling gaat volgens het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Geef ook altijd je 2e en 3e keus aan, mocht je eerste keus al volgeboekt zijn. De voorkeur geef je aan door op pijltjes rechts in het vlakje te klikken, daarna verschijnen de voorstellingen/workshops waaruit gekozen kan worden. Zet deze in de juiste volgorde.

Scholen die niet reageren of te laat zijn, worden door CuBaHof zelf ingedeeld. Voor Cluster 3 wordt een vast programma aangeboden, dit is niet opgenomen in dit inschrijfformulier.

Mocht een school aan een bepaalde cluster niet deelnemen i.v.m combinatiegroepen dan dat graag ook vermelden op dit formulier bij Opmerkingen.

De inschrijving voor de activiteiten kan worden opgegeven tot vrijdag 25 juni 2021, daarna start de indeling. Er wordt een bevestigingsmail met de opgegeven keuzes gestuurd naar het mailadres dat in het keuzeformulier wordt opgegeven.

Inschrijfformulier Kunstmenu

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.